Camping

Leirintä-alueemme on Sovintovaaran ja Ukonjärven välissä pohjoiseen viettävällä rinteellä. Toukokuulta heinäkuulle maisema tarjoaa upean kesäyön kun aurinko pysyy horisontin yläpuolella. Loppukesän ihailemme unohtumattomia auringonlaskuja. Leirintä-alue on metsäinen, sorapohjainen alue. Siellä on sähköllä varustettuja ja sähköttömiä paikkoja. Mielellämme autamme etsimään sopivan leirintäpaikan. Leirintä-alueen hintaan sisältyvät palvelut: juomavesi keittiön käyttö suihkut ja wc jätehuolto kem. vessan tyhjennys […]

Mökit B1-B3

14 m² Kahden hengen mökki rannassa. Mahdollisuus yhteen lisävuoteeseen. Mökeissä on tupakeittiö, jossa varusteina jääkaappi, keittomahdollisuus, astiat, kylmä vesi. Wc ja suihku eri rakennuksessa. Nopea laajakaista.

Mökit A1-A2

23m² 2 hengen mökki. Mökit ovat rannassa. Mökeissä on tupakeittiö, jossa keittiövarusteina sähköliesi, jääkaappi, astiat, kylmävesi. Olohuoneessa takka. Mökissä on puilla lämmitettävä sauna, jonka kuumavesisäiliöstä saa pesuvesien ohella myös tiskivedet. Wc on muutaman kymmenen metrin päässä eri rakennuksessa. Nopea laajakaista.

Huoneet H1-H4

Sopii ympärivuotiseen käyttöön. 18m² 1-2 hengen huone. Ei lisävuodemahdollisuutta. Huoneessa suihku ja wc. Lisäksi jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Nopea laajakaista. Mahdollisuus käyttää samassa rakennuksessa olevaa yhteiskeittiötä.

Alamökki

Sopii ympärivuotiseen käyttöön. 53m² 2 kahden hengen makuuhuonetta, olohuone, jossa on keittokomero. Keittokomerossa on ruokailu-ja ruuanlaittoastiat, jääkaappi ja liesi. Olohuoneessa takka ja tv. Mökissä sähkösauna, suihku ja wc. Nopea laajakaista. Sijaitsee rannassa.

Mökit D1-D6

Sopii ympärivuotiseen käyttöön. 69m² 2 kahden hengen makuuhuonetta, olohuone, jossa on keittokomero. Keittokomerossa ruokailu-ja ruuanlaitto-astiat, jääkaappi, liesi, uuni. Olohuoneessa takka ja tv. Olohuoneessa mahdollisuus kahteen varavuoteeseen. Mökissä sähkösauna, suihku ja wc. Nopea laajakaista.